Κεντρικό 2310730092 - Πρατήριο  2310543399      info@katrine-collection.gr 

elenfrdeites

H Εταιρεία Katrine Collection ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην παραγωγή και στο εμπόριο Γυναικείων Ενδυμάτων το 1987 από την Κατερίνα Δρασλιάκη στον ιδιόκτητο χώρο της. Μετά την συνεχόμενη εξέλιξή της η Εταιρεία διαθέτει πλέον τα εμπορεύματά της τόσο στην εγχώριο αγορά όσο και σε χώρες όπως την Κύπρο-Μάλτα-Ισραήλ και σε μερικές χώρες των βαλκανίων.

Η Εταιρεία Katrine Collection ειδικεύεται στο σχεδιασμό και στην δημιουργία γυναικείων ενδυμάτων που προσαρμόζονται στις νέες τάσεις της μόδας για να ικανοποιούν τις ανάγκες της σύγχρονης και απαιτητικής γυναίκας.

Τα ενδύματα που κατασκευάζει η εταιρεία Katrine Collection απευθύνονται τόσο σε γυναίκες μέσης ηλικίας όσο και σε κυρίες μεγαλύτερης. Διατίθενται σε μεγάλα μεγέθη διατηρώντας την ίδια εφαρμογή και προσοχή στη λεπτομέρεια. Έμπνευση για τον σχεδιασμό αποτελούν η θηλυκότητα και η κομψότητα.

Η εταιρεία ετοιμάζει κάθε χρόνο δύο collection Άνοιξη-Καλοκαίρι και Φθινόπωρο- Χειμώνα τις οποίες παρουσιάζει σε εκθεσιακούς χώρους.

Κεντρικό

28ης Οκτωβρίου 80, Αμπελόκηποι
     Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.: 56123

 2310730092 (+φαξ)

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Πρατήριο

Αμβροσίου 3, Θεσσαλονίκη
     Τ.Κ.: 54630

 2310543399 (+φαξ)

 info@katrine-collection.gr

Ποιοι Είμαστε

H Εταιρεία Katrine Collection ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην παραγωγή και στο εμπόριο Γυναικείων Ενδυμάτων το 1987 από την Κατερίνα Δρασλιάκη στον ιδιόκτητο χώρο της. Μετά την συνεχόμενη εξέλιξή της η Εταιρεία διαθέτει πλέον τα εμπορεύματά της τόσο στην εγχώριο αγορά όσο και σε χώρες όπως την Κύπρο - Μάλτα - Ισραήλ και σε μερικές χώρες των βαλκανίων.

Δείτε περισσότερα

Ακολουθήστε μας

Facebook